perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kylmästä lämpimään?

Onni on lankaa lahjaksi ostavat ystävät :) Nämä pinkit TukuWoolit sain maaliskuussa syntymäpäivälahjaksi Essiltä ja Jonnalta. Kaveriksi hankin lisää Tukua tuollaisessa petroolin suuntaan taittuvassa turkoosissa sävyssä, kuvissa väri näyttäytyy hieman todellisuutta vaaleampana, samoin näyttää käyvän pinkin kanssa. Malli on ylhäältä alaspäin melkolailla omasta päästä, alareunassa muotoilua ja hieman pidempi takaläppä. Helman reunassa icord ja hihansuissa reunus päätelty tuollaiseksi putkiloksi. Raidoitus 6+2 kerrosta ja vähän Westbournen hengessä tässä on edetty. Punaista meni 3,5 vyyhtiä, turkoosia puolen hihan raidat toisesta vyyhdistä.

Koska helle ei näytä vielä saapuvan, valmistui tämä juuri sopivasta lämmittämään leiritunnelmissa, lähes kahdeksi viikoksi on tarkoitus suunnata metsään ja leiri ja telttaelämään... Suunnitelmissa on tietty vapaa-aikana neuloa vaikka mitä, mutta katsotaan parin viikon päästä, mihin vapaa-aika lopulta hupeni ja oliko sitä edes lopulta! Kuvien ottajaa ei lienee tälläkertaa tarvi suuremmin arvuutella... ;)

Seuraavaa valmista tosin ei tarvitse kauaa odottaa, on nimittäin sen suhteen ollut hieman vetkuttelun makua, langanpäät on päätelty, resorit tehty, ja nyt siksakit ommeltu ja point of no return käsillä.. tästä piakkoin lisää, toivottavasti parempien kuvien kera :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti