sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Voi Ihmetys miten ihana neule!

Sitten alkaa valmiita tipahdella. Tämän neuleen silmukat loin jo syksyllä ja vartalon raitaosuuden ja hihojen alun jälkeen tuli stoppi, tai oikeastaan neule oli hankala kuljettaa mukana kun lankoja oli kiinni niin monta ja muut ihanat meni edelle.

Tämähän neule leikkisästi kulki jämälanka- ja lankavaraston tuhous-projektina, onhan raitalanka varastosta ja rinnalleen tarvitsi vain 4 kerää Isagerin Meriliniä. Raitalankana Louhittaren Luolan Väinämöinen Sport värissä Harmo ja vielä jäi useisiin vastaaviin projekteihin lankaa tähteelle ;) Napit soviteltu neuleen päälle Tampereen Nappipuodista, ihania nappeja, hyvä palvelu.

Mallina Veera Välimäen Lankaleikki kirjasta Ihmetys ja miten ihmeellisen täydellinen siitä tulikaan.Ja olkoonkin miesten paita, kuvailisin omaa valkoista versiota jopa siroksi. Ja kaulus, taas yksi paras elementti mallissa. 

Salamalla värit tulevat hieman todellisempana esiin ja raitalangan sujuvan värien vaihtelun näkee parhaiten tosi elämässä. Hihojen raitaosuudet ovat oma lisäykseni, muuten seurasin mallia :) Kuvista jälleen kiittäminen Essiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti