sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pientä ja suurta

Tämä pieni Baby sophisticated - takki valmistui jo kevättalvella, silloin en tarkkaan tiennyt tulokkaan sukupuolta, joten ajattelin sopivat kummalle vain ja miellyttävän myös tulevan äidin silmää. Värit passasivat ystävälleni ja lämmittävät huhtikuun alun tulokasta kevään koleilta ilmoilta. Takin omistajaa en ole vielä tavannut, niin pieneltä takki kuitenkin tuntui, että pitää pitää kiirettä, mikäli aion nähdä kun vielä mahtuu päälle!


Omaan vaatekaappiini taas syntyi jotain suurempaa, Joji Locatellin Boxy. Tunteet ovat vieläkin hieman ristiriitaiset, tästä saisi varmaan hyvän odotukset vs. todellisuus meemin :)
Ehkä hieman pois leveydestä ja pari senttiä lisää. Eli pitänee tehdä toinen? Mallin imartelevuudesta huolimatta, äärettömän mukava se on päällä ja sopivan lämmin. Mökillä en paljon muuta olekkaan pitänyt. Viikonloppuna käytiin isoveljeni kanssa koeajamassa mökkikunnan molemmat frisbeegolf-radat, itse viskelin kiekkoja ekaa kertaa, mutta juju alkoi löytyä ja pelivaatteet oli kohdallaan :)Helman kiertymisestä oli puhetta Tiian kanssa Kerässä, ymmärrän nyt mistä puhuttiin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti