sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulun viettoon!

Jokos kaikki muut tietää missä viettää joulunsa? Paikasta viis, itse aion viettää sen tässä mekossa :D


Vain hyvin harvoin neulon samaa mallia uudelleen. Sitä epätodennäköisemmin, mitä isompi työ. Nyt kuitenkin tein sen, tai ainakin melkein. Yläosa on kainaloitten alle asti pilvenpiirtäjän ohjeella tehty, tuo kaulus on vain niin täydellinen. Sitten vähän suoraa ja Still lightin mallin mukaan taskulevennyksien tekoon. Resorit 1Okiertäen1N, voinette arvata, että näitä vähän joutui vääntämään... Lisäksi muutoksena edelliseen tein taskun yhtenäisenä kengurutaskuna. Ainakin toistaiseksi on toiminut hyvin ja tasku pysyy paremmin paikallaan kuin aikaisemman tunikan taskut.

Lankana tällä kertaa Malabrigo sock värissä Archangel, vajaa 4 vyyhtiä meni. Ja lanka on väriltään todella jännittävä. Luonnonvalossa väri on monisävyinen punainen ja mitä pimeämmäksi ympäristö muuttuu, sitä enemmän sinisen ja vihreän ja violetin sävyt korostuvat ja yleisilme muuttuu jopa maahan levinneen öljyläikän väriseksi.

Laadukkaammista kuvista jälleen kiitos Essille.

Ja juuri päivitin joulukalenterisukkani ajantasalle. Töitten vuoksi loput luukut taitaa jäädä jouluaatolle puuhasteltavaksi. Näistä ehkä lisää myöhemmin...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti